DEN SØDE LILLE GRIS MED DEN SKINGER STEMME

Jep i har nok gætte hvem jeg referere til …Gurli gris selvfølgelig. Witus elsker hende, og hendes univers. Mig på den anden side, ja jeg …finder på noget andet at lave når det kører i fjerneren. 

Når underholdning bliver til læring

Selvom jeg måske ikke er helt oppe og ringe over den til tider üpper irriterende gris, ja så kan man jo ikke lukke øjnene for at hun går rent ind ved ungerne. Derfor syntes jeg det er helt vildt fedt der bliver lavet legetøj med Gurli som har til formål at lære de små noget.

Vi har fået denne Gurli Gris bærbar, den har en skærm som klappes op og i, når du åbner den spiller den, den kendte Gurli Gris melodi, og Gurli hilser på barnet og spørgere om det vil lege (Witus er helt vild med melodien, og den får ikke for lidt med danse trinene) 

Man kan vælge forskellige lege fx en hvor Gurli laver en quiz, spørgere barnet hvor mange fx chilier kan du finde, barnet skal så tælle på den opslået skærm og trykke på det antal der er, for at gøre det nemmere for de små børn er der lavet farver så rød hører til rød osv.

Et hit herhjemme er at trykke på musikknapperne så spiller den lille maskine nogle korte melodier, og den får ikke for lidt når bette manden går igang. Så bliver der rocket og trykket, rocket og trykket, ja tænker i er med på forløbet. 

Et hit ved forældrene er så at den har to forskellige lydniveauer, så syntes man det er lige grov nok med alle de melodier og spørgsmål, ja skal kan den nemt skrues ned, eller slukkes helt. 

Jeg elsker når Witus kan lære noget af det han leger med, og jeg er meget overrasket over alle de lærerige funktioner denne lille gurli bærbar har, han vil kunne bruge den nogle år frem endnu, da han pt mest får noget ud af musikken og ikke helt forstår sig på farver og tal endnu – men det kommer før end vi får set os om.

…og er du svensker eller nordmand så frygt ej! Gurli taler nemlig alle 3 sprog, man skal blot skubbe en knap ned bagpå ved siden af lyd/tænkt sluk knappen.

Vi vil med hånden på hjertet give denne Gurli bærbar en varm anbefaling, og som mor er jeg glad for at de her kult figurer bliver brugt til lærerigt legetøj til de små.

Hvis du tænker DET er den perfekte julegave til mit barn, så køre de lige nu kampagne tilbud på den ved Coop.dk https://coop.dk/soeg/soeg?q=Gurli%20Gris%20interaktiv%20&pagecontext=webshopDk

/Michelle

Skriv et svar