MIT NAVN ER MICHELLE!!

… og ikke mor. ihvertfald ikke på lørdag, eller nærmere lørdag aften. Jeg skal nemlig ud helt uden mand og uden barn. Forstå mig ret jeg elsker mine drenge over alt på jorden, men nogle gange er det bare rart at være mig selv, altså bare være Michelle.

Jamen hvad skal du?

wait for it, waaaait!!!

Jeg …. er …..blevet …..inviteret ….til …..Michael Bublé koncert!!!!!! wehuuuuuu! jeg skal til koncert med 9 andre skønne momstere og nogle af de skønne kvinder bag momster, jeg glæder mig helt sindsygt meget til en hyggelig og ikke mindst festlig aften i godt selskab.

https://www.allthingslive.dk/artister/michael-buble/

Mor identiteten

Jeg tænker det er noget de fleste mødre kender til, ens identitet bliver pludselig mor. Men indimellem er det rart at mærke det menneske man var før man blev mor, jeg elsker når jeg bare er Michelle (okay jeg elsker at være mor mere, but you know)

Hvad er planen?

Nu skal i høre, jeg skal jo helt over til storbyen København! Hvorfor ikke gøre en tur ud af det tænkte jeg – så selvom jeg skal have Michelle tid, så elsker jeg at have mine drenge tæt på. Vi har derfor tænkt os at tage en weekend tur til hovedstaden, jeg har familie vi kan sove ved, så der kan kun blive hyggeligt! Koncerten er om aften, så jeg har hele dagen med drengene.

Forberedelse – hvad er det?

Altså, den gamle Michelle. Hende der ikke har børn endnu, havde helt sikkert brugt ugen på at forberede sig! Nyt hår, nyt tøj, nye negle måske en lille spraytan? Men mor Michelle, ja hun når slet ikke alt det der ….luksus. Måske jeg lige når at farve mit hår selv, vel og mærket hvis Witus gider at falde i søvn tidligt nok til at jeg kan nå det. Selvom jeg nok ikke når at smukkesere mig en hel masse, er jeg sikker på det bliver en kanon aften! Og når man er blevet mor, så hviler man altså lidt mere i sig selv, så betyder det ikke så meget at man ikke nåede at få lavet negle, og pludselig er tan-in-a-Can ikke så skidt igen, og så længe neglelakken ikke skaller så er man home safe!

Skal du også afsted?

…eller kunne du godt tænke dig at komme afsted? Så frygt ej! Der er stadig billetter til søndags koncerten d.27

https://www.ticketmaster.dk/artist/michael-buble-billetter/22578?brand=dk_ico&camefrom=ico&language=da-dk

Skriv et svar