ET TÅREVÆDET FARVEL

Idag kom dagen, hvor Witus havde sidste dag i vuggestuen – den hurtige tænker nok, Witus er da ikke så gammel at han stopper i vuggestuen allerede. Nope, men for nogle måneder siden tog vi (Mads og jeg) en beslutning om at Witus skal skifte vuggestue.

En ny start

Witus har alle dage været glad for hans vuggestue, og det er også det der har gjort beslutningen lidt svær. 

Grunden til skiftet har ikke været mistrivsel, ihvertfald ikke Witus mistrivsel. Det handler faktisk om Mads og jeg. 

Witus startede januar 19, i samme periode startede en masse børn op igen efter ferien, dette krævede en hel masse af pædagogerne, og der var Witus desværre bare et af de nemme børn, ja som de selv sagde, han blev overset, glemt i mængden, Call it what you wanna Call it. Som forældre er det bare ikke rart at få at vide, og det har sat sig i os, vi har virkelig prøvet at ryste det af os, men det kunne vi ikke, så da der kom en åbning i den anden vuggestue slog vi til. 

Hvorfor så trist?

Idag da vi skulle hente hans ting i den gamle vuggestue må jeg indrømme jeg fik en klump i halsen, jeg havde SÅ dårlig samvittighed over at vi flytter ham. Da vi kommer ind bliver vi mødt af en masse børnehave børn, en af dem er Witus rigtig gode kammerat som viste os hvor Witus var, Pædagogerne var så søde og forstående, og de havde enda sammen med børnene lavet en fin gave til W. Da vi kommer tilbage til bilen kunne jeg ikke holde tårerne tilbage, jeg syntes det var så trist. S**t jeg begyndte at tvivle på vores beslutning, tankerne begyndte at myldre, havde vi kun gjort det for vores skyld osv osv osv.

Trust your gut!

Mads og jeg snakkede om det på vejen hjem, Mads var på ingen måde i tvivl, og han syntes jeg var lidt fjollet – men det er nok en mor-ting.

Witus er heldigvis vant til at komme i den nye vuggestue, og har da allerede venner derfra som han går til gymnastisk sammen med, så jeg tænker vi må stole på vores mavefornemmelse denne gang.

Vores børn er vores guld, og vi skal gøre alt for ag de trives, men vi skal også huske os selv. Når jeg sender mit barn i en vuggestue, hvor han er de fleste af hans vågne timer, så er det bare super vigtigt at vi som forældre har en god fornemmelse i maven. Og det tror jeg vi får nu

/Michelle

Skriv et svar