I’VE GOT GOOD NEWS!

Ihhhh skal Witus være store bror?!!

….

Den besked har jeg fået RIGTIG mange af i min indbakke idag, da jeg skrev jeg ville afsløre en stor nyhed. Selv min egen mor spurgte ….

Og nej jeg er ked af at skuffe jer, Witus skal ikke være store bror, og nej der er ikke planer om det – bu huuu! (og hey jeg har jo hele tiden været single så hvem skulle jeg få en baby med?)

Ud med sproget mulle!!

okay, okay, okay! Når det nu ikke var en baby der var nyheden, så må i jo hellere få den rigtige nyhed.

Jeg er IKKE single længere!!!

Pyyyyyh!! så er nyheden ude! og nu ved jeg næste sprøgsmål presser på… Hvem er din kæreste?

Min kæreste hedder Mads, og dem der har fulgt med længe kan hurtigt gætte at det er Witus far. Uhhhladidaaa!

Det er ikke en dugfrisk nyhed, og de trofaste følgere havde nok regnet den ud, for selvom jeg VIRKELIG har forsøgt at skjule ham på mine SOME, så sneg sig der af og til en arm ind, og dem der direkte har spurgt mig, har også fået sandheden. Grunden til det ikke har været offentligt før nu, er fordi jeg ville være 1.000.000% sikker på at det skulle være ham og jeg igen, både for min egen skyld, men også for Witus – okay, han er pæææænt ligeglad med hvad der er på mine SOME nu, men en dag vil han helt sikkert snage i hvad hans mor har smidt op, og der skal der bare ikke være noget “nå der var mine forældre sammen, og der var de ikke”

Et billede fra vores Hamborg tur

Min bedste ven

Det kan jeg sige helt nede fra maven han er, og at få lov at være sammen med sin bedste ven er bare det bedste. Og derfor kunne vi ikke undvære hinanden, for kærligheden var aldrig væk, den skulle bare genfindes.

Hvad grunden til vores break up er kan jeg snakke om fra nu af til jul, så det vil jeg skåne jer for – men jer der direkte har spurgt mig har også fået svar, og jeg vil fortsat svare jer der spørgere. OGSÅ på spørgsmål omkring det at være single mor, hvad vi gjorde for at finde hinanden igen osv, osv, osv.

Når livet bare falder på plads

Det er sådan en følelse jeg sidder med lige nu, og hvor er det bare rart! Jeg har siden mine teenage år været i en del modvind – måske virker det ikke sådan når man kigger på mit digitale liv… og nok heller i RL, for som person er jeg typen der ikke vil have andre skal se jeg har det hårdt, og at mit liv ikke altid er en dans på roser. Men hvis liv er overhovedet det? Måske vi skulle gøre os selv den tjeneste at dele lidt mere af livets knap så polerede sider med hinanden? Det vil jeg ihvertfald tænke lidt over, og jeg er begyndt lidt herinde på bloggen, og det vil nok også være herinde det kommer til at ske i fremtiden.

Nå, men livet for mig føles som om det er ved at falde på plads, jeg bor i et skønt hus, har verdens dejligste søn, den bedste familie, jeg har lige fået drømme jobbet og jeg er sammen med manden i mit liv – hvad mere kunne jeg ønske mig …okay så skulle det være en mindre røv, men det er et kapitel for sig selv. Det sidste der mangler lige nu er, at Mads skal have solgt hans hus, så han kan flytte ind hos Witus og jeg – DET bliver en dejlig dag når det sker.

Indtil da vil jeg nyde at lykken tilsmiler mig, og jeg har de aller bedste mennesker i mit liv.

/Michelle

Skriv et svar