MIN STORE DRØM

…er gået i opfyldelse!

Mit alt for glade fjæs!

også tænker du nok, gade vide hvad det er? har hun vundet en million, skal hun rejse jorden rundt???

I 10 år har det været DRØMMEN!

jep, du læste rigtig, jag har drømt om det i 10 år. Mange vil nok mene det er en mærkelig drøm, men for mig er det, det vildeste!

JEG HAR FÅET MIT DRØMME JOB!

For knap 10 år siden blev jeg uddannet frisør, et fag jeg virkelig elsker. Men for mit vedkommende manglede der noget, og det var købmandsskab. Siden jeg var helt lille har jeg været en købmand. Jeg har altid været fascineret af at sælge, så meget at jeg samlede ting sammen hjemme i vores hus, også gik jeg ellers fra dør til dør for at sælge “vare” til vores naboer – nøj mine forældre blev sure! Dørsalg er jo ulovligt, øv så røg den karriere. Men lysten til at sælge var vedvarende.

Jeg skal have dit job engang…

Den sætning sagde jeg til en sælger fra et firma der hedder Paul Mitchell. Mærket er mit all time favorit! Selvom jeg har arbejdet i en andet salon med mærker som kerastase, Loreal, morocconoil osv. Så har jeg aldrig fundet et bedre mærke end Paul Mitchell!

Jeg stoppede som frisør, for at tage handelsskolen – i baghovedet lå drømmen om at blive sælger for dem stadig og ulmede. Men jeg kom ind til Bestseller og blev hængende der i 4 år. Virkelig nogle fede år jeg ikke vil være foruden, men drømme og det andet job var stadig eksisterende.

Kom nu til sagen!!

Ja okay! Jamen efter jeg sagde op ved Bestseller i december har jeg arbejdet hos EA værktøj, noget HELT andet, også alligevel ikke. Jeg stod for tøjafdelingen, men nu var det ikke modetøj længere men arbejdstøj. En fed mulighed for at prøve noget andet, og jeg syntes det var fedt at prøve, godt nok er jeg aldrig blevet kaldt så mange øgenavne som jeg er dernede (håndværkere) 4 måneder blev det til, før jeg blev nød til at sige op dernede.

Grunden til jeg sagde op var fordi jeg blev tilbudt stillingen som salgskonsulent hos ….wait for it!!!! PAUL MITCHELL!!!! Yaaaaay! Hvor vildt er det ikke lige!

Jeg er totalt glad i låget, men også lidt bange og nervøs for jeg ikke kan slå til, ikke er god nok. Og måske også lidt bange for at have skabt en illusion om hvad jobbet er.

Pjaaaat med dig

Det er virkelig pjat med mig, for de dumme tanker jeg har om hvad der kan gå galt osv er bare noget pjat! Jeg har nu haft to dage på det nye job. Første dag startede med at jeg skulle med flyet til København, det er der kontoret ligger, jeg skulle have bil, mobil og IPAD som er mine arbejdsredskaber. Idag var jeg hjemme ved min kollega, hun har været i firmaet i mange år, og er ekspert i ALT! Wow der er meget at lære, og wow hvor er hun dygtig! Imorgen skal jeg ud på landevejen for første gang, jeg glæder mig så sindsygt meget til at møde nogen af mine kunder eller samarbejdspartnere kan vi også kalde dem.

Det var min drøm, og den er gået i opfyldelse. Nu glæder jeg mig til at se hvad fremtiden bringer. JEG GLÆDER MIG!!!

/Michelle

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar