THE SUMMER IS HERE..!

Indeholder reklame

Vi elsker at være ude når solen skinner, og en af de vigtigste ting vi skal huske på er at beskytte vores børn mod solens stråler, dette gælder ikke mindst deres øjne.

Smart i en fart

Witus tester i samarbejde med https://www.momstertest.dk solbriller fra IZIPIZI https://www.ease-cph.com/solbriller-born

Personligt syntes jeg brillerne er alt for cute! Og det kan jeg se andre også syntes, folk smelter når de ser ham med brillerne på, og han ELSKER DET! 

Hvordan får jeg ham så til at gå med dem?

Tja, den havde jeg selv tænkt en del over, for Gud hvor er det svært at forklare en 1 årig at det altså er vigtigt han har dem på når han er ude i solen. Lille skat nu skal du beholde dine briller på ….nahhh det vil aldrig virke! Når de er omkring 1 års alderen gør de alt hvad deres forældre gør, seriøst han efteraber alt lige nu. Men nu var mor her lidt smart, jeg startede med at tage mine briller på og så mega glad ud, derefter gav jeg ham hans på og tadaaar ungen går med solbriller!

Billede fra vores cykeltur, brillerne sad på HELE tiden

Hvor er han smart!

…var kommentaren vi fik fra rigtig mange. Eller nurhhh, århhh, cute!!! Som mor elsker man når andre roser ens barn, og jeg er INGEN undtagelse, jeg suger det til mig. Men han er altså også smart med dem på, de findes selvfølgelig i et hav af farver og modeller fra baby til voksen. Den model Witus har på koster 225,- mange vil nok tænke det er dyrt? for baby briller kan man jo få til ingen penge, men hvor meget beskytter de så, og hvor godt sidder de på hovedet? 

IZIPIZIs briller beskytter 100% mod uv og er lavet med fleksible hængsler så de er behagelige for barnet at have på.

I kan læse anmeldelsen af brillerne på https://momstertest.dk/2019/06/25/boernesolbriller-fra-izipizi/

Vi er fan og glæder os til at gå sommeren i møde!

/Michelle 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar