TIGER-LORTE-SPRING!!

Okay, jeg er ved at blive sindsyg og det har stået på, lad mig se 3 dage, KUN 3 DAGE!!!

Et billede fra idag af et af hans mange vredesudbrud…

Tiger hvad for noget?

Nogle sværger til tigerspring mens andre syntes det er noget pjat. Jeg er lidt der hvor jeg kun tjekker appen når jeg syntes mit barn virker …mærkelig, anderledes, ødelagt kært barn har mange navne. Og hver gang jeg har tjekket passer det nøjagtig på dato, nogle gange værre end andre. 

But this one

Er seriøst den værste jeg har prøvet. Witus er lige gået ind i 10. Spring. Og de skriver i appen der er 28 dage tilbage af springet, f@*k hvordan overlever jeg!? Okay jeg kan så trøste mig med det er det sidste, men stadig jeg er jo ved at gå ud af mit gode skin allerede nu!

Sådan her oplever vi det

Jeg tænker alle oplever spring forskelligt, selv os. Jeg vil sige det 10’ende her er det værste, selvom vi langt fra er igennem. Han kan simpelthen drive mig til vanvid! Han prøver grænser, fx. Gør han ting han VED han ikke må, i det han gør det råber han MOR, MOR, MOOOR!!! Han kan bryde hysterisk ud i gråd over absolut ingenting, lidt som mig da jeg var gravid!? Også det der med at falde i søvn, der har vi før haft udfordringer, og ja det har vi så igen… han er møg træt men vil ikke overgive sig!

Tænkte jeg seriøst det?

Vi har pinse og har derfor haft en ekstra fridag sammen, hvilket jeg altid elsker og jeg ser frem til det. Men nøj hvor har det her været hårdt! Jeg har taget mig selv i at tænke, at jeg glæder mig til at aflevere ham i vuggestuen imorgen. Også skammer jeg mig sindsygt meget over jeg har tænkt tanken bagefter. Et eller andet sted tænker jeg det er meget normalt, jeg har bare aldrig prøvet det før. Jeg har jo vitterligt haft verdens nemmeste barn, så nu giver det bare bagslag fordi jeg ikke er blevet “lært op i det”

Jeg tager sgu hatten af for jer

  • Jer der har haft/har kolik barn.
  • Jer hvis børn ikke sover eller vågner om natten.
  • Jer hvis børn græder (ok W græder da også men så skal der virkelig være noget galt)
  • Jer der har en på Witus alder OG et spædbarn, det ville jeg ikke ku klare lige nu. ….Bare alle jer seje mødre og fædre der ikke har haft det så nemt som jeg, for jeg kan virkelig se hvor nemt jeg har haft det (Buhuuu hør lige hende med det nemme barns violiner) ja jeg burde ikke brokke mig, men føj det er hårdt! Jeg kunne seriøst sætte mig ned og tude… men igen det er forhåbentlig bare en fase som han skal igennem, og vi skal nok få vores glade, søde, dejlige og nemme dreng igen (I hope)

Pyhh… det var godt lige at få luft for mine frustrationer.

God aften til jer alle, og jer vis børn nærmer sig 10. spring – knæk og bræk.

/Michelle

Skriv et svar