VENT, STOP KAN DU LIGE GENTAGE DET?!

Min mobil ringer, mit hjerte hamre, min hjerne kører på højtryk jeg tænker bare s**t f**k og alle mulige slemme ord!

En meget træt mor, med makeup fra dagen før, render under øjnene og uglet hår.

…og nej det var ikke en negativ samtale, men en samtale med min nye direktør. Michelle, jeg ved du først har kontrakt fra d. 1/7, MEN kunne du tænke dig at starte allerede på mandag?? øhh ja!!!

NYT JOB – YAAAAY

Jeg har fornyligt skrevet kontrakt med mit nye arbejde, med start fra 1/7, hvilket jo er om laaaang tid. Tid nok til at jeg kunne nå at vende mig til at skulle tilbage på arbejdsmarkedet efter godt 1,5 år hjemme.

1,5 ÅR!! det er altså lang tid væk fra arbejdsmarkedet! i over 1 år har jeg været mor på fuld tid – det har været min identitet i 1 ÅR!!! og pludselig skal jeg ud i det virkelige liv, og jeg har KUN 3 dage til at vende mig til det.

SÅ SKAL DER GANG I DE SMÅ GRÅ

Jeg tror seriøst de røg med alt væsken fra min krop, eller de skal ihvertfald vækkes til live igen. oh my, jeg føler mig så tabt nogle gange, kan det passe jeg er den eneste der føler sådan? Men det bliver SÅ godt at komme igang, og komme lidt væk fra mor rollen igen, eller ihvertfald 37 timer om ugen. og det glæder jeg mig virkelig til.

MEN HVORDAN GØR FOLK DET?

Altså, jeg tænker hvordan når man det hele når man også skal passe et fuldtidsjob? Jeg syntes jeg har travlt nok når jeg bare går herhjemme, og der er jo kun mig, jeg skal nå at gøre mig selv OG Witus klar om morgen, aflevere, køre en halv time på job, jobbe, jobbe, jobbe, fri, hjem hente W, lave mad og alt det vi lige kan finde på om aften, bad, leg, hygge og PUTTE. Jeg bliver helt stakåndet, men jeg håber virkelig vi kan få os en god rutine så det ikke kommer til at føles stressende.

I det ideelle liv ville vi jo være to om det hele, men sådan er min situation desværre ikke, men men men jeg er jo ikke den første single mor, så jeg prøver at slå koldt vand i blodet (for nu ihvertfald)

DAGEN STARTEDE ELLERS SÅ TRÆLS…

Eller, vi havde bare en nat med meget lidt søvn, tror vi har haft 3 nætter i alt hvor Witus har haft natteroderi på den måde, så jeg er slet ikke vant til det. Og jeg syntes det er møg hårdt! Så lige idag var jeg lykkelig for jeg ikke var startet på job endnu – for jeg tog en lur på sofaen! og det var SÅ dejligt.

Men mor her er ved at være klar til det virkelige liv, også selvom det kom lidt bag på mig at det skulle være allerede.

/ Michelle

Skriv et svar