THAI GØJL OG FROSNE DELLER

I går valgte jeg at jeg ville have en rigtig Michelle dag!

Det startede med at jeg skulle ind og have thaimassage – jeg LÆNGTES efter sol og sommer, det her er det tætteste jeg kommer lige nu. Jeg har været i Thailand mange gange og har nok fået thaimassage over 30 gange, så jeg ved nøjagtig hvordan det skal være.

Normalt får man sådan et sæt løst tøj på, andre steder gør du ikke også får man noget mentol creme på og massagen foregår sådan at de trykker og ikke decideret massere OG de kravler på ryggen af en og man bliver mildest talt rykket i alle led og lemmer, det lyder som tortur men det er fantastisk!

…. Det jeg fik igår var ikke det jeg vil kalde thai massage, det var ikke dårligt men det var ikke den slags thaimassage jeg kender. Hun startede ud med noget der minder om thaimassage, men er en meget lille dame, vil gætte på hun vejer 40 kg så der var ikke meget kraft bag. Pludselig går hun over i hot Stone massage, jamen okay, det var da også meget lækkert. Indimellem hot Stone massage gav hun så olie massage.

Stenene faldt undervejs ned fordi jeg havde så meget olie på, hun havde selvfølgelig musik kørende i baggrunden som pludselig gik i selvsving, og lød pludselig som en mærkelig form for asiatisk techno, jeg har aldrig oplevet noget lignede.

Seriøst når jeg kigger på det billede jeg tog igår forstår jeg slet ikke jeg tog derind 

Men det var fint, jeg fik en time med afslapning og et lille smil på læben.

Jeg vil ligesom mange andre gerne tabe mig, og nøj en lækker USUND frokost var tiltalende, men jeg “got my s**t together” og tog på Aarhus central foodmarket og fik mig en sindsyg lækker og sund æggewrap fra Sund og Stærk! De er altså mega gode, så hvis i nogen siden er i Aarhus, og gerne vil have en sund frokost, er det helt sikkert at anbefale – også er det bare super hyggeligt inde på central foodmarket.

Jeg får en okse wrap

Lige efter skulle jeg ind til bodycool og ha frosset dellerne. Jep du læste rigtigt. Jeg har fået flere behandlinger der for min mor mave, med stor succes! Idag skulle jeg se om vi kunne få bugt med mine side deller, for mor maven er faktisk næsten som jeg vil have den (smed 30 cm sidst) overvejer dog én behandling mere. (det er ikke som fedtsugning hvor alle fedtceller forsvinder, men fedtfrysning fjerner fedtcellerne, så du stadig kan have en pæn og naturlig mave)

For mig er det rent wellness at komme hos bodycool, jeg får lov at sidde stille og roligt i en stol i en time eller to, mens jeg kan hygge mig med en Netflix serie og får det helt store frugt fad serveret! Jeg begyndte at se en Netflix serie der hedder Working moms, den er hysterisk sjov!

Tænkt sig, alt imens jeg sidder og nyderlivet med snacks og Netflix, så smelter mine dellerne, win win!!  

på min Instagram Mlh1704 https://www.instagram.com/mlh1704/køre en konkurrence i samarbejde med Bodycool, hvor du kan vinde en fedtfrysning til en værdi á 2539,-

læs mere om bodycool på deres hjemmeside http://www.bodycool.dk

Alt i alt har det været en skøn dag, i selvforkælesens tegn – I LOVE IT som Ole Henriksen ville ha sagt!

/Michelle

Skriv et svar