IAM HAPPY TO HELP YOU!

Indeholder reklame

Det er ferie tid, og tid til at slappe af og hygge med familien – men… huset er der stadig og skal stadig rengøres. men hey! det er der råd for, lad mig præsentere Happy Helper!

Manpreet i fuld gang (han tog seriøst støvkosten rundt i hele loftet)

Happy af hvad for noget?

Happy Helper er ganske enkelt rengøringshjælp. Man booker gennem deres hjemmeside eller app, her kan man se hvem der “operere” i ens område, læse om dem og vælge den person man syntes bedst om, eller også kan man bare vælge at happy helper finder den der er ledig. Det er meget nemt at booke, og man får meget hurtigt besked om, om der er en der kan den dag, du kan desuden booke til en enkelt gang men også lave faste aftaler.

En rigtig god gave

Jeg skulle teste Happy helper for momster test, men de er desværre ikke i mit område (endnu) derfor valgte jeg at give min rengøring til mine næsten forældre (min selvvalgte familie) De har faktisk overtaget den ene af mine katte som fælder a h til, derfor tænkte jeg at hvilken bedre måde at sige tak på end rengøring! Jeg bookede derfor en happy helper ved navn Manpreet til at bruge 4 timer i deres hus. så tænker du nok at 4 timer det lyder dyrt, tjaaaae alt er relativt men 4 timer koster 729 kr, det som mange dog glemmer er at de kan trække håndværkerfradrag.

Min gamle kat Felix og hans nye bror schæferen Storm
Witus og Thea ville også gerne hjælpe til

Hvad skal man selv gøre?

Første gang en Happy helper kommer skal man lige sætte dem ind i de forskellige ting, fx. hvis gulvet skal vaskes med noget specielt osv. Man skal selv stille rengøringsmiddel og redskaber til rådighed. Derfra kører det faktisk bare. Man får desuden en sms når de går igang og når de forlader din bopæl igen – og ja der er selvfølgelig forsikring.

Hvad skal du så lave imens?

Ja altså det står dig frit for, vi smuttede en tur ned i byen og hyggede med en gang brunch – hvor luksus er det ikke lige at spise brunch mens huset bliver rengjort! Vi havde fri idag, og hvilken som helst anden dag ville vi jo have været på job, og jeg kan med ro i stemmen eller i tasteturet (ha ha) sige at jeg ville være helt tryg ved at lukke en happy helper ind i mit hjem mens jeg ikke var hjemme. Det var en yderst professionel og skøn oplevelse.

Resultatet

Manpreet var VIRKELIG grundig! selv vinduerne blev pudset. Vi valgte at han kun skulle rengøre under etagen (100 kvm) bestående af køkken alrum, tv stue, pejsestue, gang og badeværelse. Han havde 4 timer til rådighed og de blev brugt til fulde, som i at selv panelerne blev tørret af! Så hvis i bor i Horsens området og mangler rengøringshjælp kan jeg varmt anbefale Manpreet fra Happy helper!

Ungerne syntes det var meget spændende
Det er ikke de nemmeste vinduer han gav sig i kast med

læs anmeldelserne fra nogle andre skønne momster mødre her http://momstertest.dk/2019/07/02/happy-helper-opfylder-drommen-om-den-hjaelpende-hand-til-rengoringen/

/Michelle

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar